Scholen

Docenten van Fantasia geven al geruime tijd les op de basisscholen hier in de regio. We spelen in op de wensen van de school of bedenken samen met de school een plan van aanpak voor het muziekonderwijs. Centraal staat het vormen en verbinden van binnenschoolse- en buitenschoolse muziekeducatie. Hiervoor wordt er - in samenwerking met de leerkracht - muziekonderwijs verzorgd onder schooltijd. Tevens wordt er meegewerkt aan de deskundigheids-bevordering van de leerkrachten in het basisonderwijs. Wij geven zowel les op regulier- als speciaal onderwijs.

Heeft u interesse in het ontwikkelen van het muziekonderwijs op uw basisschool, benader ons dan gerust! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek of stellen een offerte voor u op.
U kunt ons mailen op: muziekschoolfantasia@hotmail.com.

Basisschool 'de Komeet'

Op Basisschool de Komeet in Malden verzorgen wij al een aantal jaren het muziekonderwijs onder schooltijd. Deze school is vooruitstrevend en de kinderen van de groepen 1 t/m 8 krijgen onder schooltijd muziekles in de volgende disciplines: Algemene Muzikale Vorming, Keyboardles, Gitaarles en Drumles.

 

In samenwerking met Basisschool 'de Komeet' in Malden gaan wij voor jong en oud vanaf 22 oktober korte cursussen verzorgen. De cursussen zullen na schooltijd plaatsvinden op de basisschool. We geven de navolgende korte cursussen:  vioolukeleledrumskeyboard en gitaar. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar muziekschoolfantasia@hotmail.com. 

Scholen in de regio

Wij geven les of hebben les gegeven op de navolgende basisscholen:

- De Komeet (Malden)

- De Vuurvogel (Malden)

- De Grote Lier (Molenhoek)

- Titus Brandsma (Berg en Dal)

- Vossenhol (Groesbeek)

- Op De Heuvel (Groesbeek)

- De Sieppe (Groesbeek)

- De Adelbrecht-Windekind (Groesbeek)

- De Horst (Groesbeek)

- Breedeweg (Groesbeek)

- Den Omgang (Schaijk)

- De Ester (Escharen)

- De Bakelgeert (Boxmeer)