Drums

Zit je graag te trommelen op tafel? Kijk je altijd naar de drummer van een band? Dan wordt het hoog tijd dat je een proefles drums komt nemen! Drummers geven het ritme aan de hele band. Ook is het erg gaaf om een solo te spelen op het drumstel. Dat is het moment dat drummer in de schijnwerpers staat. Tijdens de drumlessen leer je drumritmes en fills (even lekker over het hele drumstel heen). Speel je mee met je favoriete muziek en werk je aan je stokvoering en houding. Je kunt samen met je leraar werken aan een lied wat je tijdens de Voorspeeldag aan familie en toeschouwers kunt laten horen.

De docenten: Marcel van Engelen & Olaf Fase

De drumlessen worden bij muziekschool Fantasia gegeven door docenten Marcel van Engelen en Olaf Fase.

Marcel van Engelen

"Mijn naam is Marcel v.Engelen.Ik ben mijn hele leven al gek op muziek en drummen. Ik studeerde “drums-lichte muziek” aan het conservatorium van Arnhem (afgestudeerd in 1990).

 

De afgelopen 30 jaar heb ik in verschillende ensembles gespeeld en met vele bekende (en minder bekende) muzikanten (Jasper v/h Hof, Thijs v.Leer, Toots Thielemans) het podium gedeeld in binnen- en buitenland. Momenteel speel ik met 'experimenteel' jazztrio DiMaMi, Reeds&Deeds en Cirque de

la Liberte.

 

Als drumdocent heb ik in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd en heb les gegeven op alle niveaus ( van beginners tot ver-gevorderden). In mijn lessen probeer ik, in een “comfortabele sfeer”, mijn opgedane kennis en ervaring met de leerling te delen en de lessen toe te spitsen op de interesses van de leerling."


 Olaf Fase

"Met veel plezier geef ik les bij muziekschool Fantasia. Ik zie mezelf als een fanatieke docent met oog voor de leerling. Na mijn studie aan het Conservatorium in Rotterdam in 2002 heb ik bij veel artiesten (o.a. Waylon en Nielson), musicals (o.a. Zorro en Sister Act) en t.v. shows (o.a. The Passion 2018 en Rtl4 Late Night) gespeeld. Momenteel ben ik vast bandlid bij Slagerij van Kampen, een bekende slagwerkgroep in Nederland. Daarnaast schrijf ik een cursus voor tijdschrift De Slagwerkkrant samen met Cesar Zuiderwijk."


Videos

Drumleerling Axel staat in de finale van Superkids

Drumdocent Olaf Fase bij RTL Late NightPrijzen

Voor actuele prijzen graag even contact met ons opnemen.

Proefles

Enthousiast geraakt en wil je een keer vrijblijvend een proefles meedraaien? Klik dan op onderstaande knop om het proeflesformulier in te vullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.