Drums

Een wereldreis drummen! De cursus start met twee algemene trommel lessen. Aan de hand van vruchten (sinaasappel, mandarijn etc.) spelen we allerlei ritmes met stokken op trommels. Tijdens de volgende 5 lessen staat er steeds een continent/land en zijn drumritmes centraal, namelijk: Afrika, India, Amerika, Brazilië en Cuba.

 

We luisteren naar de muziek uit het land en bespelen instrumenten uit die landen. Denk aan bongo's, cowbellen, claves, shakers, snaredrums en floortoms. En bij muziek uit Amerika wordt er zelfs geleerd op een drumstel te spelen! In de laatste les mogen de kinderen zelf spullen van huis meenemen waar we op gaan spelen. Emmers, potten en pannen, alles is goed als er maar muziek uit komt!

 

Aantal lessen: 6

Aantal leerlingen per groep: 6

Leeftijdsgroep: 7 t/m 70 jaar

(cursus gaat door bij voldoende inschrijvingen)

De docent: Olaf Fase

"Met veel plezier geef ik les bij muziekschool Fantasia. Ik zie mezelf als een fanatieke docent met oog voor de leerling. Na mijn studie aan het Conservatorium in Rotterdam in 2002 heb ik bij veel artiesten (o.a. Waylon en Nielson), musicals (o.a. Zorro en Sister Act) en t.v. shows (o.a. The Passion 2018 en Rtl4 Late Night) gespeeld. Momenteel ben ik vast bandlid bij Slagerij van Kampen, een bekende slagwerkgroep in Nederland. Daarnaast schrijf ik een cursus voor tijdschrift De Slagwerkkrant samen met Cesar Zuiderwijk."

Prijzen

Voor actuele prijzen graag even contact met ons opnemen.

Aanmelden

Enthousiast geraakt en wil je je aanmelden voor de cursus? Klik dan op onderstaande knop om het formulier in te vullen en geef bij het vakje opmerkingen aan dat het de korte cursus betreft. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.