Viool

Altijd al eens viool willen spelen, vraag je je af: welk muziekinstrument past bij mij, zou ik het in me hebben of ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het instrument. Dan is de korte cursus viool echt iets voor jou! In zes leuke lessen maak je kennis met de viool en leer je de eerste stukjes voor de afsluitende presentatie. Wij zorgen voor de instrumenten.

De docent: Maurice Keulen

"Ik ben de viooldocent van Muziekschool Fantasia Molenhoek/Malden. Er is niets mooier dan je eigen passie te delen met anderen en ze stap voor stap de viool steeds beter te laten bespelen.

 

Van kleins af aan was het al snel duidelijk; hoe dan ook wilde ik viool spelen! Ik ben met 7 jaar begonnen met vioolles bij juf Elly van der Lubbe en heb aansluitend viool gestudeerd aan het Conservatorium Maastricht bij Dhr. Dirk Verelst. Hier behaalde ik mijn diploma’s 'Docerend Musicus' en 'Uitvoerend Musicus' (2000). Naast mijn studie heb ik meerdere masterclasses gevolgd bij o.a. Herman Krebbers en Philippe Hirschhorn. Daarnaast heb ik het Certificaat 'BeroepsKunstenaars in de klas' (basis onderwijs) behaald.

 

Ondertussen ben ik getrouwd met mijn lieve echtgenote Marije. Samen hebben we twee kinderen Simon (5 jaar) en Emma (3 jaar) en wonen we nu enkele jaren in Bergen."

Prijzen

Voor actuele prijzen graag even contact met ons opnemen.

Aanmelden

Enthousiast geraakt en wil je je aanmelden voor de cursus? Klik dan op onderstaande knop om het formulier in te vullen en geef bij het vakje opmerkingen aan dat het de korte cursus betreft. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.