Gitaar

Leer liedjes spelen met noten en akkoorden. Akkoorden leer je in een paar lessen. We laten de vingers even wennen aan de snaren en dan kunnen we al meteen samen spelen zoals in een echte band! En zingen natuurlijk, maar alleen als je dat wilt. Ik zorg voor de gitaren als je die zelf niet hebt. Ook maak je kennis met de elektrische rockgitaar en de basgitaar met zijn dikke snaren.

De docent: Matthieu Cleijne

"Ik ben Matthieu Cleijne. In 1998 ben ik als docerend musicus afgestudeerd in Hilversum, destijds het grootste Jazz-Conservatorium van Europa. Als Rocker op een jazz school heb ik geleerd open te staan voor alles.

 

Ik snap passie, ambitie en plezier in spelen en ik blijf altijd studeren want bij elke voltooiing lopen de dromen nog immer voorruit. En wat jouw ambities ook zijn, ik geloof in jou omdat ik geloof in mezelf en omdat ik zo veel mensen heb zien groeien."

Prijzen

De cursus bestaat uit 6 lessen en kost €50 euro.

Aanmelden

Enthousiast geraakt en wil je je aanmelden voor de cursus? Klik dan op onderstaande knop om het formulier in te vullen en geef bij het vakje opmerkingen aan dat het de korte cursus betreft. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.