Dwarsfluit

Wil je graag met anderen samen muziek maken of juist in je eentje kunnen spelen? Dan is dwarsfluit het instrument voor jou! Met zijn mooie toon en verschillende klankmogelijkheden is de dwarsfluit inzetbaar in heel veel verschillende muziekstijlen zoals in het blaas- of symfonieorkest, in de popmuziek, in jazz, in latin of in musical. 

 

De dwarsfluit is een leuk en redelijk toegankelijk instrument waarop je al snel mooie liedjes kunt spelen. Maar je kunt daarnaast ook nog heel veel ontdekken en ontwikkelen zodat het nooit saai gaat worden. Zo kun je alleen, in duos of in grotere ensembles spelen. 

 

Wij gaan in jouw eigen tempo de klankmogelijkheden van het instrument leren kennen. Je leert noten en ritmes lezen en spelen en krijgt zo een goede basis om de dwarsfluit te kunnen spelen.

De docent: Saskia

De dwarsfluitlessen worden bij muziekschool Fantasia gegeven door Saskia.

 

"Al sinds meerdere jaren geef ik met grote passie dwarsfluitles en workshops aan leerlingen in verschillende leeftijdsklassen.  Ik heb muziek aan de Berufsfachschule für Musik in Dinkelsbühl (Duitsland) gestudeerd en haalde hier mijn diploma als koor- en ensembleleidster en als dwarsfluitdocente.

 

Sinds 12 jaar speel ik in verschillende amateur-harmonieën, symfonieorkesten en ensembles. Momenteel ben ik lid van het Nijmeegsstudent symfonieorkest. Ik probeer mezelf steeds te ontwikkelen en neem deel aan hoortrainingen, masterclasses en lessen in Dispokinesis (een methode om van je lichaam bewust te worden en op een gezonde manier een instrument te bespelen). Deze invloeden probeer ik dus ook onderdeel te laten zijn van mijn lessen. In september 2017 ben ik begonnen met de studie muziektherapie aan de Hogeschool in Nijmegen."

Prijzen

Instapcursus (eenmalig)

8 lesssen (lesduur 30 min) - €140,00 euro

 

Half jaarcontract

18 lessen (lesduur 30 min) - €335,00 euro

18 lessen (lesduur 20 min) - €250,00 euro

 

Jaarcontract

36 lessen (lesduur 30 min) - €630,00 euro

 

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW voor mensen boven de 21 jaar.

Proefles

Enthousiast geraakt en wil je een keer vrijblijvend een proefles meedraaien? Klik dan op onderstaande knop om het proeflesformulier in te vullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.