Bas

Hoor je bij nummers altijd de baslijn? Wil je voelen hoe het is om een fundament te spelen met 1 noot? Of wist je dat al jaren en wil je je notenkeus uitbreiden, vet ritmisch kunnen slappen of soleren? De basgitaar is het mooiste instrument van de band.

 

Het is het instrument dat je het meeste VOELT, het verschil tussen een band horen of een band beleven! Als je een beginner op de bas bent, zul je zien en horen dat je al snel in staat bent om samen te spelen en dat elke noot van grote waarde is. Om te leren is het een heel open en logisch instrument. De patronen op de hals die melodieën voorstellen komen steeds terug, je krijgt het duidelijk uitgelegd.

 

Ook gevorderden die zich willen verdiepen over de rol van de basgitaar in Jazz, rock , pop, funk, reggae of andere stijlen kunnen hier terecht. We gaan je noten-vocabulaire uitbreiden, improviseren, en als je open staat voor slap-pluk, plectrum of aanverwante speeltechnieken en hun toepasbaarheid kan ik je er van alles over leren!

De docent: Matthieu Cleijne

De basgitaarlessen worden bij muziekschool Fantasia gegeven door docent Matthieu Cleijne.

 

"Ik ben Matthieu Cleijne. In 1998 ben ik als docerend musicus afgestudeerd in Hilversum, destijds het grootste Jazz-Conservatorium van Europa. Als Rocker op een jazz school heb ik geleerd open te staan voor alles.

 

Ik snap passie, ambitie en plezier in spelen en ik blijf altijd studeren want bij elke voltooiing lopen de dromen nog immer voorruit. En wat jouw ambities ook zijn, ik geloof in jou omdat ik geloof in mezelf en omdat ik zo veel mensen heb zien groeien."

Prijzen

Instapcursus (eenmalig)

8 lesssen (lesduur 30 min) - €140,00 euro

 

Half jaarcontract

18 lessen (lesduur 30 min) - €335,00 euro

18 lessen (lesduur 20 min) - €250,00 euro

 

Jaarcontract

36 lessen (lesduur 30 min) - €630,00 euro

36 lessen (lesduur 20 min) - €450,00 euro

 

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW voor mensen boven de 21 jaar.

Proefles

Enthousiast geraakt en wil je een keer vrijblijvend een proefles meedraaien? Klik dan op onderstaande knop om het proeflesformulier in te vullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.